Направи си сам – Картичка за Свети Валентин

Не съм от хората, които празнуват Свети Валентин. Не съм и от онези, които твърдо го отричат като празник. Но със сигурност мисля, че няма нищо лошо от леко напомняне да сме една идея по-добри и да покажем , че държим на хората, които обичаме.

Затова направих този проект за картички във формата на понички. Така наречените Valentine’s Donuts DIY. Поничките са вкусни, сладки и изключително разнообразни. Защо тогава да не бъдат и картички за Свети Валентин. ❤️🍩

Един много приятен проект за картички от типа „Направи си сам“ по повод прзника Свети Валентин. Всичко започна с идея за картички във формата на понички, но се вдъхнових и нещата малко се разшириха. Затова и във файла има повече неща. Малко по-надолу съм описла цялото съдържание на файла Valentine’s Donuts DIY.

Как да свалим файла Valentine’s Donuts DIY

Файла с картичките за Свети Валентин може да се изтегли напълно безплатно. В края на статията има линк за сваляне. Необходимо е да попълните само имейла си и след това мигновено ще свалите файла.

Какво съдържа файла Valentine’s Donuts DIY

Ето какво съдържа файла Valentine’s Donuts DIY:

  • Пет ръчно рисувани картички с формата на понички за Свети Валентин. Тази страница може да се разпечата върху обикновена бяла хартия. След това да се изреже по контура и да се прегънат двете страни. Ако желаете може да залепите картичките върху картон, за да станат малко по-издръжливи.
  • Три броя сладки шоколадови вътрешни страници с редове, които може да залепите от вътрешната страна на картичките за по-лесно надписване.
  • Пет стикера с формата на понички за Свети Валентин. Може да ги разпечатате върху стикер хартия и ще бъдат идеално допълнение към всяка картичка. Или пък може да се залепят върху тефтер или кутия.
  • Пет броя понички за Свети Валентин за оцветяване. Може да разпечатате страницата и да оцветите поничките с ваши любими цветове, да добавите друга декорация или личен почерк, което ще направи картичките още по-уникални и лични. Също така тази страница може да е идеално занимание за вашето дете ако обича да оцветява. Всъщност целият файл може да бъде чудесна игра за вашето дете. Бихте могли заедно да изрежете, оцветите, залепите и надпишете картичките.
  • И накрая съм добавила седем бонус стикера, които да разпечатате и да използвате за вашите картички и проекти.

Изтеглете безплатно файла с картичките за Свети Валентин

След като попълните имейла си ще получите .zip файл с пет броя .jpg изображения. Надявам се файловете да ви вдъхновят и да създадете собствени картички, декорация за празника или да поиграете с детето си и заедно да създадете спомени за вас и за хората, които обичате.

😉Моля, да използвате файла само за лично ползване, да не го представяте като ваш продукт / проект или да го препродавате. Ако имате въпроси или затруднения с изтеглянето на файла пишете ми.

Изтели безплатно файловете за Valentine’s Donuts DIY

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Хей 👋 за да свалиш файла с Valentine's Donuts DIY, моля попълни имейла си.