Направи си сам-Сандвич. Игра за малки готвачи. +Принт файлове

Направи си сам – Сандвич за принтиране

Да си направим сандвич е игра от типа „Направи си сам“ или на чист български DIY :). Може да си направите страхотен сандвич за игра като използвате нашия принт файл с всички необходими продукти за един наистина вкусен сандвич.

Най-вероятно сте забелязали вълнението на малките децата при използването на кухненски уреди и приготвянето на храна. Например, когато се рeже с нож, мият се съдове, при пускане на котлон или фурна. Също така децата копират всичко и искат да подражават на големите. Затова и игрите „наужким“ са им любими. Малчуганите се забавляват много да игратя с нещата, които виждат в ежедневните домакински дейности.

Това си е цяла ниша в продажбата на детски играчки- детска мини кухня, прахосмукачка, метла, пазарска количка и т.н Има причини да има толкова много играчки, които имитират неща от ежедневието ни. Този тип игри помагат на детото да бъде любопитно и да опознава света чрез лесен и приятен начин.

Това ме мотивира да направя Сандвич за принтиране. Игра от типа направи си сам.

Файла съдържа всичко необходимо за един наистина вкусен сандвич-две филийки хляб с масло, яйце, домати, краставици, кашкавал, салам, маруля, авокадо, кетчуп и горчица.

Как да направим сандвича

Реално няма много инструкции, които да ви дам за това. Изтеглете файловете със сандвича за печат от бутона в края на статията.

Отпечатайте го на обикновена офис хартия и го залепете върху картон, за да стане малко по-издръжлив. (Ако желаете, вместо това можете да използвате хартия за стикери.)

Изрежете парчетата и извадете кухненските си прибори. Време е да направите свой собствен вкусен сандвич! Приятна игра :).

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Хей 👋 за да свалиш файла за играта - Направи си сам Сандвич, моля въведи имейла си.