Запиши се, понякога има нови-новости :)

© 2020 Elda.bg - Всички права запазени

Етикети-Подправки (5х5см.), 25бр.

12,00 лв.

Представяме Ви 25 броя кухненски етикети за организация на подправки. Етикетите са безценен помощник за организация на подправките в кухнята. Освен всичките 25 броя подправки, също така сме добавили и пет празни етикета, които свободно може да допишете.

Етикетите с подправки са със семпъл дизайн, така че да пасват с интериора на всяка кухня. За създаването на етикетите с подправки е използван стилен флорален ръчно рисуван мотив.

- +

Описание

Със сигурност всеки се е сблъсквал с хаоса на кухненското джекмедже пълно с пликчета с различни подправки. Тези етикети за подправки са идеално решение за по-добра организация на всяка кухня.

След успешно закупуване на етикетите, ще получите линк са сваляне с .zip файл, който съдържа .pdf файл и .jpg файлове с всички етикети и текстов документ с инструкции за печат и експлоатация на етикетите.

Може да разпечатате кухненските етикети върху върху стикер хартия в копирен център или в домашни условия. При тази поръчка няма да получите физически продукт, а само файл за сваляне с кухненските етикети, които вие трябва да разпечатате и изрежете по обозначения за това контур.

Права за използване:

Със закупуването на етикетите вие се съгласявате на следните условия:

  • Етикетите не могат да се препродават;
  • Етикетите са само за лична употреба
  • Всички права върху етикетите са запазени за elda.bg

Списък на подправките:

Червен пипер, Черен пипер, Лют червен пипер, Захар, Сол, Хималайска сол, Галета, Шарена сол, Чубрица, Копър, Джоджен, Мащерка, Дафинов лист, Девисил, Риган, Розмарин, Магданоз, Босилек, Мента, Микс семена, Бакпулвер, Подправка за риба, Подправка за пиле, Подправка за скара, Универсална подправка.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Етикети-Подправки (5х5см.), 25бр.”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *