Запиши се, понякога има нови-новости :)

© 2020 Elda.bg - Всички права запазени

Етикети-Основни Продукти (5х5см.), 25бр.

12,00 лв.

Представяме Ви 25 броя кухненски етикети за основни продукти. Етикетите са безценен помощник за организация на продуктите в кухнята. Файла с етикетите съдържа 20 броя етикета за основни храни + 5 броя празни етикета за дописване.

Етикетите с основни храни са със семпъл дизайн, така че да пасват с интериора на всяка кухня. За създаването на етикетите с основни продукти е използван ръчно рисуван дизайн със стилни геометрични форми.

- +

Описание

Етикетите за основни продукти за са идеално решение за по-добра организация на всяка кухня.

След успешно закупуване на етикетите, ще получите линк са сваляне с .zip файл, който съдържа .jpg файлове с всички етикети и текстов документ с инструкции за печат и експлоатация на етикетите.

Може да разпечатате кухненските етикети върху върху стикер хартия в копирен център или в домашни условия. При тази поръчка няма да получите физически продукт, а само файл за сваляне с кухненските етикети, които вие трябва да разпечатате и изрежете по обозначения за това контур.

Права за използване:

Със закупуването на етикетите вие се съгласявате на следните условия:

  • Етикетите не могат да се препродават;
  • Етикетите са само за лична употреба
  • Всички права върху етикетите са запазени за elda.bg

Списък на подправките:

Бяло брашно, Булгур, Елда, Киноа, Боб, Червена леща, Леща, Бял ориз, Кафяв ориз, Галета, Спагети, Нахут, Талиатели, Паста, Макарони, Овесени ядки, Фиде, Мюсли, Юфка, Кус-кус.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Етикети-Основни Продукти (5х5см.), 25бр.”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *